Bazar 1838Pokaz przygotowania lodów TRADYCJA vs. PRZYSZŁOŚĆ godz. 20.00 - prowadzi szef kuchni Jacek Fedde.
Okoń morski pieczony w cieście solnymwięcej
www.bazar1838.pl34 złpobierz Nocne Menu
BlowUp Hall 5050"Jak przygotować majonez truflowy i tatar z tuńczyka?" - pokaz w wykonaniu szefa kuchni, Tomasza Purola. Godz. 22.30
Polędwica wołowa z foie gras, truflą, warzywami sezonowymi i ziemniakamiwięcej
www.blowuphall5050.com54 złpobierz Nocne Menu
CucinaLive cooking nocnego dania, godz. 20.00 - prowadzi szef kuchni Ernest Jagodziński
Modern Kebab-Plastry wołowiny, jagnięciny, wędzona śmietana, jalapeno, seler naciowy, chapati, czarnuszka, dymka, oliwa miętowa więcej
www.cucina88.pl54 złpobierz Nocne Menu
FIGAPokaz przygotowywania nocnego dania - prowadzi szef kuchni Lech Pluciński. Godz. 19:00 i 22:00.
Grillowany schab złotnicki, kaszanka, puree ziemniaczane, czarna marchew, szparagwięcej
www.figarestauracja.pl48 złpobierz Nocne Menu
Flavoria20:30 - live cooking z udziałem Szefa Kuchni
Ozór wieprzowy / chrzan / rabarbar / zielone szparagi / maderawięcej
www.andersiahotel.pl/restauracje-i-bar/flavoria35złpobierz Nocne Menu
Fusion Cielęcina i tradycyjne składniki - pokaz kulinarny z aktywnym udziałem gości. Konkurs z nagrodami i degustacja. Godz. 22.00
Stek cielęcy, pieczony pasternak, kurki, zielone szparagiwięcej
www.fusion-poznan.pl35 złpobierz Nocne Menu
Gusto Food&WineMule w 3 odsłonach - godz. 20.30
Sandacz, puree z kalafiora , zielony groszek, topinambur, pesto z suszonych pomidorów (Klasyka Poznania)więcej
www.gustopoznan.pl41 złpobierz Nocne Menu
Hugo RestaurantLive cooking nocnego dania, godz. 19.30 - prowadzi Adam Lelewer
Śledź / Burak / Dashi / Ziemniak truflowy / Czerwona kapusta więcej
www.hugorestaurant.pl35 złpobierz Nocne Menu
JadalniaZastępca szefa kuchni Michał Ratajczak zaprezentuje "wykorzystanie leczniczych ziół i kwiatów w potrawach oraz sposoby dekorowania potraw na talerzu" - godz. 22:00
Młode warzywa z musem kalafiorowym i pokrzywą, skropione sokiem chrzanowym VEGAN/GF/LFwięcej
www.jadalnia.com25 złpobierz Nocne Menu
MonidłoPrzyrządzanie tatara około godziny 22:00
Kaczka, poznańskie szagówki, kapusta modra, śliwki marynowane więcej
www.monidlo.com.pl36 złpobierz Nocne Menu
NIFTY No. 20Od 19:00 - Garden Party z livecookingiem w wykonaniu chefa Jakuba Ignysia
Podwędzana karkówka z grilla, pieczone ziemniaki, colesław, zimne sosywięcej
www.niftyno20.pl20 złpobierz Nocne Menu
NIKULivecooking z chefem Adamem Zastróżnym
Filet z kaczki sous vide, strudel z modrą kapustą, duet szparagów, pianka żurawinowa, puder pomarańczowywięcej
www.nikurestauracja.pl32 złpobierz Nocne Menu
Pałac Mierzęcin (woj. lubuskie)Pokaz przygotowania dań z nocnego menu, godz. 21:00 Carpaccio z jelenia , chipsy z borowika , kiszone szparagi , puree z młodej cebuli , pianka pietruszkowawww.palacmierzecin.pl33 złpobierz Nocne Menu
PastelaPrzygotowanie nocnego dania-21:00 oraz przygotowywanie puddingu piwnego według tradycyjnej receptury( pudding na wynos- 6 zł)
Comber jagnięcy nizinnej z sosem na bazie miodu gryczanego i piwa, zielona soczewica, chutney rabarbarowy, młody burakwięcej
www.pastela.com.pl39 złpobierz Nocne Menu
TogaPokaz livecooking nocnego dania oraz dyskusja na temat kulinarnych tradycji Poznania, godz. 21.30 - prowadzą Ewa i Piotr Michalscy
Kwaśno-słodko i szafranowo, czyli koźlina sprzed wiekówwięcej
www.toga.poznan.pl30 złpobierz Nocne Menu
Voyager Wine ClubTatar przygotowywany na żywo przed klientami - 21:00
Polędwiczki wieprzowe marynowane w białym winie i szałwii z puree z pietruszki i brzoskwini oraz sosie z zielonego groszku więcej
www.voyagerwinebar.pl28złpobierz Nocne Menu
Whisky Bar 88CocktaiLove Klasyki - godz. 23.00 Nocny Koktajl: BEAUTY AND THE BEASTwww.whiskybar88.pl22 złpobierz Nocne Menu
Zagroda Bamberska20:00 - Pieczenie chleba pszennego na drożdżach - pokaz prowadzi szef kuchni Sergiusz Hieronimczak
Baranina, Wędzone Pyry, Szparagiwięcej
www.zagrodabamberska.pl39 złpobierz Nocne Menu